Beszámoló „Az anya a család szíve és mosolya a szívverés” című KSZR rendezvényről

A rendezvény helyszíne: 8272 Balatoncsicsó, Fő utca 25. faluház tetőtéri nagyterem
Időpontja: 2018. május 6. 14.00 óra
Az előadó/közreműködő megnevezése: Szeles József

Résztvevők száma:
14 év alatti: 20 fő
14 év feletti: 57 fő
Összesen: 77 fő

A rendezvény rövid leírása, bemutatása: A rendezvény Balatoncsicsó Önkormányzata, a Német Nemzetiségi Önkormányzat, a „Balatoncsicsó Fennmaradásáért Közalapítvány” és a könyvtár együttműködésével került megrendezésre. Május 6-án ünnepeljük az Édesanyákat, így a műsorban elsőként Őket köszöntötték versekkel és zeneszámokkal a Nivegy-völgyi óvodás és iskolás gyerekek. Nagy tapsot kaptak a gyerekek.

A program további részében Szeles József színművész beszélt arról, hogy milyen szép a gyermekkor, a fiatalság, a szerelem, a szeretet, a család, és a családban milyen fontos szerepe van az édesanyának, aki dolgozik, háztartást vezet és gyermeket nevel.

Szeles József meglepetés vendégként hozta Kusnyér Anna színművésznőt, és gyönyörű verseikkel , örökzöld dalaikkal (Kicsi szív. Mama kérlek. Múlnak a gyermekéve], ügy szeretném meghálálni) megható és kellemes perceket szereztek a résztvevőknek.

Köszönjük szépen, mindnyájan nagyon jól éreztük magunkat!

A program a balatoncsicsói Könyvtári, Információs és Közösségi Hely szervezésében, a Könyvtárellátási Szolgáltatási Rendszer keretében, az Eötvös Károly Megyei Könyvtár támogatásával valósult meg.