Szálláshelyek

1Nivegy-völgyi Ifjúsági Szálló
8272 Balatoncsicsó, Fő utca 1/a.
Telefon: +36-20-492-8535
E-mail:
Honlap: www.balatoncsicso.hu/ifiszallo

A Balaton északi partján található 50 férőhelyes, balatoncsicsói üdülőnk kiváló helyszínül szolgálhat osztálykirándulás, nyári tábor, gólyatábor, edzőtábor, gyalog- és kerékpártúrák, stb. számára. Ifjúsági szállásunkon általános- és középiskolák, gyermek-, ifjúsági és sportegyesületek csoportjait, valamint családokat, baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk.


hazGyöngyvirág vendégház
Dobossy Lászlóné
8272 Balatoncsicsó, Gyöngyvirág utca 14.
Telefon: +36-87/711-704
Telefon: +36-70/580-5581
E-mail:
Honlap: www.zimmerinfo.hu/csicso/gyongyvirag

A pihenni vágyók részére a Nivegy-völgy csendes, szép panorámájú részén, Balatoncsicsón apartman kiadó. A tetőtéri szinten 3 szoba, fürdőszoba, nappali, terasz található, jól felszerelt konyhával. 8-9 fő elhelyezését tudjuk biztosítani. A házhoz tartozik egy nagy, zárt, füves udvar, parkolási, szalonnasütési, grillezési lehetőséggel. Nyitvatartás: egész évben.
Szép kártya elfogadó hely, mind a három banknál (OTP, K&H, MKB).


hazLevendula vendégház
Scher Katalin
8272 Balatoncsicsó, Fűzfa utca 3.
Telefon: +36-20/589-6462
E-mail:
Honlap: www.zimmerinfo.hu/csicso/levendula

Balatoncsicsón csendes, nyugodt környezetben, modern falusi ház, kizárólagos használattal várja Önt és családját. A ház felkészült kisgyermek fogadására is (kiságy, etetőszék van). A teraszról rálátni a közeli jól felépített játszó és sporttérre. A házban 2 kétágyas szoba (egyikben + gyerekágy), nappali további 3 férőhellyel. Felszereltség: TV (magyar, idegen nyelvű csatornával), rádió, magnó, Étkezős konyha, komplett főző és tálaló készletek mikró, kávéfőzők, vízforraló, páraelszívó, hűtőszekrény. Fürdőszoba WC-vel, + bidés WC, Fedett terasz, kényelmes dohányzó sarokkal.
Kertben pavilon, kerti bútorok, homokozó, kialakított tűzgyújtó hely szolgálja a kényelmet. A házhoz parkolási lehetőség tartozik. A környék számos kirándulási lehetőséget kínál gyalog, kerékpárral vagy autóval. A Balaton autóval 10 perc alatt elérhető. A helyi borok messzi földön híresek, saját borok kóstolására is van lehetőség.


hazMuskátli ház
Tüdő János
8272 Balatoncsicsó, Fő utca 37.
Telefon: +36-20-544-4758
E-mail:
Honlap: www.zimmerinfo.hu/csicso/muskatli

A Nivegy-völgyben, Balatontól 8 km-re, csendes, nyugodt környezetben külön bejárattal rendelkező lakrész kiadó. Egy nagy ötágyas és egy kétágyas szobánk van, konyhával, fürdőszobával, WC-vel. A konyha étkezős, mikroval, hűtővel is fel van szerelve. Az udvar zárt, gépkocsi parkolására is alkalmas, grillezési lehetőség van. A legközelebbi vendéglő 2000 m-re, élelmiszerbolt 200 m-re, buszmegálló 300 m-re van.


hazScher vendégház
Scher Péterné
8272 Balatoncsicsó, Fő utca 62.
Telefon: +36-87-479-547
Mobiltelefon: +36-20-481-6243
E-mail:
Honlap: www.zimmerinfo.hu/csicso/scher

A Nivegy-völgyben, a Balatontól 8 km-re, csendes, nyugodt környezetben két külön bejárattal rendelkező lakrész kiadó. Mindkét lakrészhez 3 hálószoba, felszerelt konyha, zuhanyozó (wc-vel) tartozik. Összesen 4 kétágyas és 2 háromágyas szobánk van. Saját termelésű bor kóstolása lehetséges!