Tájékoztató a lomtalanításról

Értesítjük Balatoncsicsó település lakóit és külterületi ingatlantulajdonosait, hogy a Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. lomtalanítást szervez 2015. június 3-án. Együttműködésüket kérjük a lomtalanítás minél gyorsabb és környezetkímélő lebonyolítása érdekében.

Kérjük, hogy a belterületi ingatlantulajdonosok SAJÁT ingatlanjuk elé (gépjárművel megközelíthető helyre) 2015. június 3-án reggel 8 óráig helyezzék ki a lomokat.

A kihelyezett lomot, ahol lehetséges szelektáltan, anyagfajtánként helyezzék ki, mert ennek révén nagy mértékben segíthetik munkánkat. Kérjük a hatékonyabb helykihasználás érdekében a bútorokat szétszedve szíveskedjenek kirakni.

A külterületi ingatlantulajdonosok részére a Balatoncsicsó orvosi rendelő mögötti zárt terület áll rendelkezésre.

Szíveskedjenek

  • 2015. június 1-én 8-19 óráig
  • 2015. június 2-án 8-19 óráig
  • 2015. június 3-án 7-8 óráig

elhelyezni a lomot. Pontos cím: Balatoncsicsó, Fő utca 13.

Nem lehet kihelyezni a lomtalanításkor kommunális hulladékot, építésből- bontásból származó anyagot (ajtó, ablak, szigetelőanyag, stb.), törmeléket, hulladékká vált gumiabroncsot, kerti, valamint zöldhulladékot, akkumulátort és gyógyszereket, festékes és olajos flakonokat. Elektronikai hulladék gyűjtése elkülönítetten történik.

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a lejárt szavatosságú, hulladékká vált gyógyszereket a gyógyszertárakban, a hulladékká vált gumiabroncsokat a gyártónál, kereskedőnél van lehetőség leadni.