Lomtalanítás – 2018. április 6.

Értesítjük Balatoncsicsó település  lakóit és külterületi  ingatlantulajdonosait, hogy a Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Lomtalanítást szervez 2018. április 6-án reggeli szállítással.

Együttműködésüket kérjük a lomtalanítás minél gyorsabb és környezetkímélő lebonyolítása érdekében. A Nonprofit Kft. kérésére az idei évben a lom hulladékok az Általános Iskola (Balatoncsicsó, Fő utca 1/A) alsó parkolójában depóhelyen kerülnek összegyűjtésre.

A bútorokat szétszerelten, a többi lomot lehetőség szerint anyag- fajtánként szelektáltan helyezzék el.

A lom elhelyezésére:

  • 2018. április 4-én (szerda) 8-18 óráig
  • 2018. április 5-én (csütörtök) 8-18 óráig között van mód.

Háztartásonként lakossági mennyiség 100 liter helyezhető el.

Nem lehet kihelyezni a lomtalanításkor kommunális hulladékot, építésből- bontásból származó anyagot (ajtó, ablak, szigetelőanyag, stb.), törmeléket, hulladékká vált gumiabroncsot, kerti, valamint zöldhulladékot, akkumulátort és gyógyszereket, festékes és olajos flakonokat. Elektronikai hulladék gyűjtése elkülönítetten történik.

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a lejárt szavatosságú, hulladékká vált gyógyszereket a gyógyszertárakban, a hulladékká vált gumiabroncsokat a gyártónál, kereskedőnél van lehetőség leadni.

Elektronikai hulladékgyűjtés

2018. évben Társaságunk külön elektronikai hulladékgyűjtési akciót is szervez az önkormányzat által kijelölt helyszínen. Az elektronikai hulladékokat (Hűtőszekrény, mosógép, kisháztartási gépek, villanymotor, bojler, stb.) az alábbi megjelölt helyre kérjük szállítani a következő időpontokban:

  • 2018. április 6-án (péntek) 8-16 óráig
  • 2018. április 9-én (hétfő) 8-16 óráig

TV készülék és számítógép monitor leadására nincs lehetőség!!!!!! Elektronikai hulladékgyűjtés helyszíne: Balatoncsicsó orvosi rendelő mögötti zárt terület Balatoncsicsó, Fő u. 13.

A hulladék elszállítását költségtérítés nélkül, ingyen hajtjuk végre. A lomtalanítás napján az esetleges észrevételeiket, bejelentéseiket a 87/342-633-as telefonszámon tehetik meg.

Tevékenységünkkel segítsük elő környezetünk védelmét, és tegyünk meg mindent környezetünk tisztaságáért!