Márton nap – 2019. november 9.

Hagyományos rendezvényeink közül az egyik legsikeresebb a Márton-napi libavacsora és újbor kóstoló. Idén is sok jelentkező volt a rendezvényre. A finom liba-vacsorát is évek óta a Theodora étterem szolgáltatja kifogástalan minőségben.

A programban Dóró Elizabet és Varga Zita énekét, Tihanyi Kata és Tihanyi Julianna harmonikajátékát hallhattuk. Tihanyiné Baki  Zsuzsanna néhány gondolatot osztott meg velünk a Márton-nappal kapcsolatban. Egy vidám népi játékot és éneket láthattunk és hallhattunk gyermekek és felnőttek előadásában.

Schumacher József polgármester  emléktárgyat adott át Scher Zoltánnak és Dobossy Lászlónak képviselői tevékenységük elismeréseként.

Schumacher Zsolt BNNÖ elnöke köszöntője következett.

Lovas Edit a helyi választási bizottság elnöke átadta Balatoncsicsó Község Önkormányzata és a Balatoncsicsói Német Nemzetiségi Önkormányzat képviselő-testületének a megbízó leveleket.

A vacsora elfogyasztása után Antmann József hegybíró bemutatta a gazdálkodók által felajánlott újborokat. Ízletes, finom borokat kóstolhattunk.

A Zsuzsa által összeállított totó helyes eredményeinek megtippelése volt a további program, majd a tombolatárgyak kisorsolásán izgulhattunk; nyerünk vagy nem nyerünk.

A további folytatásként kötetlen beszélgetéssel, majd nagyon jó hangulatú táncesttel zártuk a rendezvényt.

Köszönet mindenkinek, aki munkájával, bor-, és tombolatárgy felajánlásával támogatta a rendezvényt.