Kezdőlap

 

Üdvözöljük a Nivegy-völgyi Ifjúsági Szálló honlapján!

A Balaton északi partján található 50 férőhelyes, balatoncsicsói üdülőnk kiváló helyszínül szolgálhat osztálykirándulás, nyári tábor, gólyatábor, edzőtábor, gyalog- és kerékpártúrák, stb. számára. Ifjúsági szállásunkon általános- és középiskolák, gyermek-, ifjúsági és sportegyesületek csoportjait, valamint családokat, baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk.

bemutatkozo1Miért érdemes minket választani?

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk táborunk jellemzőit – amiért érdemes ellátogatni hozzánk. Mindez csak ízelítő, hiszen honlapunk további oldalain részletes tájékoztatást talál üdülőnkről, a környék látnivalóiról, a programlehetőségekről.

bemutatkozo2A tábor kedvező áron kényelmes szállást biztosít; vendégeink élményekben gazdag ellátásban részesülnek, melynek része a családias vendégszeretet. Üdülőnk jó lehetőséget ad a legkülönfélébb fedett- és szabadtéri foglalkozások, programok megvalósításához.

Változatos programlehetőségek lehetővé teszik. hogy hasznos ismeretekkel is gazdagodjanak, valamint olyan kézműves mesterségeket is kipróbáljanak, melyre nem mindig nyílik alkalom.

Érdekes és tartalmas időtöltést biztosít a természeti-, történelmi és kulturális látnivalókban gazdag környék. Árpád-kori templomok, megkövesedett lávaoszlopok, mosóházak, ősi várak és kastélyok, műemlékek, múzeumok várják vendégeinket.

Üdülőnk jellemzői

bemutatkozo650 férőhelyes üdülőnk rendezett, parkosított környezetben fekszik, könnyen megközelíthető. Autóval a Balaton északi oldalán futó 71-es számú főúton, Zánkánál északra fordulva vagy a Veszprémet Tapolcával összekötő úton Nagyvázsonynál délre, Zánka felé fordulva érhetjük el. Vonattal a Zánka-köveskáli vasútállomáson leszállva közelíthetjük meg.

Elhelyezés és ellátásbemutatkozo4

A 3, 4 ágyas szobák kőépületben, a tetőtérben helyezkednek el. Felújított közös vizesblokkal rendelkezünk

Étkezés

Étkezési lehetőséget más szolgáltató segítségét igénybe véve tudunk biztosítani. Az önellátást kedvelők számára bográcsozásra, nyársazásra van mód, de igény szerint kemencében sült ételeket is készítünk.

Jellemzők, felszereltség

bemutatkozo7

Az elmúlt évek fejlesztésének köszönhetően a szálló szintje kapott egy konyhát és étkezőt. A helyiség alkalmas a teremigényes foglalkozások megrendezésére, és rossz idő estén a szabadidős programok (pl. kézműves foglalkozások, vetélkedők stb.) helyszíne is lehet. A folyosón a nyitott társalgóban kis csoportos foglalkozások is tarthatóak.

A tágas udvar jó lehetőséget teremt a szabadtéri programokra, sportolásra. Focizni, kosárlabdázni, kézilabdázni is lehet, de aki szeret futni a salakos futópályán is tréningezhet. bemutatkozo8A játszótér számos szórakozási lehetőséget biztosít a kisebbeknek is. Az itt található padok alkalmat adnak a baráti beszélgetésekre, pihenésre a jó levegőn, a bográcsozóhely és a kemence pedig a szabadtéri sütésre-főzésre.