Programok kategória bejegyzései

Lovaskocsikázás, lovaglás

Balatoncsicsón családi vállalkozás keretein belül működő lovas klub programjai között lovaskocsikázás és lovaglás is megtalálható. Futószáras lovaglás a kezdőknek, karámban, terepen a haladóknak. Lovaskocsikázásra két kocsival van lehetőség. Ismerjék meg Reményt, Csinost, Calypsot, vagy Picurt a pónilovat és Kollégát a csacsit.

Bővebb információt az alábbi linkre kattintva találhatnak:

Lovaglás, lovaskocsikázás

Fazekasság a Nivegy-völgyben

Csicsó Galéria

lázasan folyik a munka

 

Az immáron „Vidék Minősége” védjeggyel rendelkező Fazekasház és Galéria megtekintése:  

Mázas kaspó készítése:
A fentieken túl egyénileg, tetszés szerinti mintával, szöveggel díszíthetik, mázazhatják kaspóikat a látogatók, akik munkájukat másnap kiégetve megkapják, így személyes szuvenírrel térhetnek haza Balatoncsicsóról.

 

szivecske

 

 

A program hossza 60-90 perc létszámtól függően, díja 2500 Ft/fő.

 

 

Agyagvásárlási lehetőség és kérésre az elkészített munkák kiégetése:
A táborozóknak lehetőségük van arra, hogy teljesen önállóan készítsenek ajándéktárgyakat,

vonalak

amihez az anyagszükségletet előzetes igénybejelentés alapján biztosítani tudjuk. Az elkészített tárgyakat ki is égetjük, ám azok száradási idejével – 3-5 nap – számolni kell. Az égetés díja a munkák mennyiségétől függ.

Táncház

bokafogo1A Bokafogó Néptáncegyüttes tagjai főként Nivegy-völgyi és zánkai lelkes szülőkből áll. Az együttes több éve alakult meg és azóta számtalan település rendezvényét színesítik műsoraikkal. Az amatőr együttes nemzetközi vizekre is evez, hiszen a szomszédos Ausztriában is bemutatkoztak már. Közülük 1-2 pár segíti a táncház működését.