Ajánlataink kategória bejegyzései

Gyermekzsivaj a Nivegy-völgyben

gyermekzsivaj1 Nem tudják még hova menjenek kirándulni az osztállyal, vagy a barátokkal? Akkor engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk 3 nap / 2 éjszakás ajánlatunkat, melynek keretében megismerhetik a Nivegy-völgy méltán csodás tájait és iparművészetét.
Bővebben…

Jöjjenek Önök is a Nivegy-völgybe!

jojjenek_onok_is1Kellemes hétvégi pihenést, kikapcsolódást ajánlunk az oktatási intézmények nevelőtestületei számára. Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk 3 nap / 2 éjszakás ajánlatunkat, melynek keretében megismerhetik a Nivegy-völgy méltán csodás tájait és iparművészetét.
Bővebben…

Mozogj a Nivegy-völgyben!

mozogj1Az edzőtábor elsősorban küzdő és táncsportos, valamint futball egyesületek számára nyújt nagyszerű felkészülést. A Balaton nyüzsgő tömegétől mindössze 7 km-re egy csendes kis völgyben kínálunk táborozási lehetőséget.
Bővebben…

Bortúra a Nivegy-völgyben!

bortura1Kellemes hétvégi pihenést, kikapcsolódást ajánlunk baráti társaságok számára. A Nivegy-völgyi Borút Egyesület pincéiben vacsorával egybekötött borkóstoló keretében sok más finom nedű mellett megízlelhetik a borvidék legféltettebb kincsét is, a juhfarkut.
Bővebben…